Om firmaet

Om Vadum Kransebinderi

Vadum Kransebinderi startede i 1982 med salg af juletræer samt kranse og puder til kirkegården, året efter begyndte vi at lave meget af kirkegårdsdekorationerne selv, i dag laver vi selv det hele sammen med et stort udvalg i nisser lys dekorationsmateriale.

Juletræer har vi selv i skoven bag drivhuset plus at vi også køber nogle. Samtidig klipper vi alt gran selv i egen skov samt i andre skove.

I 1991 startede vi op med gartneri, hvor jeg byggede det første drivhus, senere er der kommet flere til. Vi har et bredt udvalg af planter fra danske og udenlandske planteskoler.

I 2004 overtog jeg firmaet efter min far og samtidig kom navnet Vadum Havecenter til. Så nu bruger vi begge navne både Vadum Kransebinderi og Vadum Havecenter.

Vi har egen import af forår og sommerplanter, som vi selv udvælger i Holland, det betyder også billigere priser til glæde for vor mange kunder.

Vi har året rundt forskellige gode tilbud, så kom og besøg os, vi er altid klar til en god forretning. Og husk i december har vi 400 m² julestue.

Bårebuketter kan bestilles på telefon: 51 74 41 35 eller på mail: vadumhave@gmail.com

Få et uforpligtende tilbud