Stort og bredt udvalg

God service og rådgivning

Vi udvælger nøje vores leverandører

I mange tilfælde har en plante ikke godt af at stå i en potte fordi rødderne ikke kan udvikle sig rigtigt og vil løbe rundt i potten, i disse tilfælde er det en god ide at brække nogle rødder ud så de gror ud i stedet for at gror i ring hvor potten har været (de kan blive rundtosset).​

De fleste træer og buske skal plantes i samme niveau som i potten da der er forskel på rodhasen og stammen som kan tåle at have jord på sig eller ikke, nogle enkelte planter kan tåle at få jord højere op end fra planteskolen bla. Roser skal plantes ekstra dybt da podningsstedet er mere sart over for frost og skal helst 5-10 cm under jorden, hvorimod frugttræer ikke kan tåle at blive plantet dybere, er du i tvivl spørg på planteskolen hvor du har købt planterne der kan være flere ting man skal være opmærksom på og som vi gerne fortæller om.​

Vanding sørg for at potten er gennem vædet når du planter stil den evt. i en spand vand før plantning og vand også hullet bagefter, og alt efter vejret vandes der godt igennem hver uge hvis fugtigt kan der gå længere, vand hellere godt igennem end en sjat hver dag planten bliver doven og behøver ikke sætte rødder ud hvis den får serveret hver dag, så vand godt igennem en gang imellem Barrodsplanter.

Skal du plante et træ er det godt med en opbindingspæl for at beskytte mod vind så rødderne kan etablere sig, opbindingspæle kan bestå af 1-2-3 pæle alt efter hvor meget vind der er i området de fleste bruger 1 opbindingspæl, pælen skal ca. være 1/3 af stammehøjde over jorden og være fra vind retning.​

Vi samler på glade kunder​

Siden 1991 har vi været det foretrukne valg for vores kunder, som søgte et kvalitetsbevidst gartneri med et bredt udvalg af smukke planter og blomster til enhver lejlighed. Læs kundernes meninger herunder.

Kan varmt anbefales!

Altid god og munter betjening, kan kun varmt anbefales. Gode og sunde planter altid, til rimlige priser.

Henrik Fischer

God behandling og service

Altid god service, venligt personale og god betjening, kommer helt sikkert tilbage en anden gang.

Jette Stæhr Nielsen

Altid et besøg værd

Altid et besøg værd, det er super gode planter og altid kompetent og serviceminded betjening.

Anette Thomsen

Stort udvalg til gode priser

Butikken har mange flotte blomster, og personale er meget venlige. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler der.

Marina Kvist

kompetent rådgivning

Kontakt Vadum Havecenter

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Du kan også udfylde vores kontaktformular med dine oplysninger herunder. Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelser besvares inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon eller e-mail herunder, eller benyt kontaktformularen.

Vadum Kirkevej 63, 9430 Vadum

Om Vadum Havecenter

Siden åbningen af Vadum Havecenter i starten af 1982 har vi været specialister i kranse og dekorationer til kirkegårde og gravsteder.

Vi sælger desuden juletræer og har eget gartneri med planter fra danske og udenlandske planteskoler. Hos Vadum Havecenter har vi altid mange gode tilbud på blomster og planter, året rundt.