Stort og bredt udvalg

God service og rådgivning

Vi udvælger nøje vores leverandører

Vadum Kransebinderi startede i 1982 med salg af juletræer samt kranse og puder til kirkegården, året efter begyndte vi at lave meget af kirkegårdsdekorationerne selv, i dag laver vi selv det hele sammen med et stort udvalg i nisser lys dekorationsmateriale.

Juletræer har vi selv i skoven bag drivhuset plus at vi også køber nogle. Samtidig klipper vi alt gran selv i egen skov samt i andre skove.

I 1991 startede vi op med gartneri, hvor jeg byggede det første drivhus, senere er der kommet flere til. Vi har et bredt udvalg af planter fra danske og udenlandske planteskoler.

I 2004 overtog jeg firmaet efter min far og samtidig kom navnet Vadum Havecenter til. Så nu bruger vi begge navne både Vadum Kransebinderi og Vadum Havecenter.

Vi har egen import af forår og sommerplanter, som vi selv udvælger i Holland, det betyder også billigere priser til glæde for vor mange kunder.

Vi har året rundt forskellige gode tilbud, så kom og besøg os, vi er altid klar til en god forretning. Og husk i december har vi 400 m² julestue.

Bårebuketter kan bestilles på telefon: 51 74 41 35 eller på mail: vadumhave@gmail.com

Vi samler på glade kunder​

Siden 1991 har vi været det foretrukne valg for vores kunder, som søgte et kvalitetsbevidst gartneri med et bredt udvalg af smukke planter og blomster til enhver lejlighed. Læs kundernes meninger herunder.

Kan varmt anbefales!

Altid god og munter betjening, kan kun varmt anbefales. Gode og sunde planter altid, til rimlige priser.

Henrik Fischer

God behandling og service

Altid god service, venligt personale og god betjening, kommer helt sikkert tilbage en anden gang.

Jette Stæhr Nielsen

Altid et besøg værd

Altid et besøg værd, det er super gode planter og altid kompetent og serviceminded betjening.

Anette Thomsen

Stort udvalg til gode priser

Butikken har mange flotte blomster, og personale er meget venlige. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler der.

Marina Kvist

kompetent rådgivning

Kontakt Vadum Havecenter

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Du kan også udfylde vores kontaktformular med dine oplysninger herunder. Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelser besvares inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon eller e-mail herunder, eller benyt kontaktformularen.

Vadum Kirkevej 63, 9430 Vadum

Om Vadum Havecenter

Siden åbningen af Vadum Havecenter i starten af 1982 har vi været specialister i kranse og dekorationer til kirkegårde og gravsteder.

Vi sælger desuden juletræer og har eget gartneri med planter fra danske og udenlandske planteskoler. Hos Vadum Havecenter har vi altid mange gode tilbud på blomster og planter, året rundt.