Stort og bredt udvalg

God service og rådgivning

Vi udvælger nøje vores leverandører

Ribs Solbær Stikkelsbær

​Bør starte efter 3-4 års vækst, så tager man den tykkeste 1/3 af grenene og klipper væk hvert år herefter for at holde busken ung og i god vækst det giver flest bær. Beskæring kan foretages fra høst til April. Plantes i alm. Havejord, solrigt, gødes om foråret.

Hindbær

Sommerhindbær bærer kun frugt på 2 års skud så man skal kun klippe de grene væk der har båret frugt. Efterårshindbær kan klippes helt ned om vinteren da de bærer frugt på første års skud, der kommer mange rodskud hvert år og nogle skal graves op. Autumn Bliss er mest populær har lang høst periode fra August. Plantes i alm. Havejord i rækker og gerne solrigt, gødes om foråret.

Blåbær

​I modsætning til alle andre frugtbuske er Blåbær en surbundsplante og vil gerne sidde i Rhododendronjord og have surbundsgødning. Fås i flere sorter tidlige og sene højde 1,5 — 2 meter høj og kræver ikke meget beskæring men gerne fuld sol for søde bær.

Vindruer

​Sommer

Vin gror kraftigt og man skal klippe jævnligt sommeren igennem. Man finder en eller flere hovedgrene som man vil bygge videre på og hovedgrenen må ikke gro mere end 80 cm pr år og klippes af, sidegrenene på hovedgrenen klippes efter en eller to klaser frugt og lad to blade sidde efter frugt, og der gøres hele vejen løbende sommeren igennem henad efterår kan man også godt klippe blade af for at få sol til druerne.

Vinter
Omkring juletid skal vindruen skæres tilbage alle sidegrene klippes så der er 1 eller 2 knopper tilbage til at sætte frugt næste år.

Frugttræer

​Æble og Pæretræer beskæres om vinteren hvor de ikke er i vækst, beskær de grene der vender ind mod midten af træet og sørg for at der er godt men luft omkring grene også når der kommer blade på da der ellers kan komme svampeangreb, beskær evt. af hensyn til plukning af frugt. Klip alle døde og svage grene væk.

Blommer og kirsebær kræver kun minimal beskæring og bedst hen på efterår mens der er blade på. Ønsker du yderligere vejledning i beskæring, kan du altid forhøre dig på vores planteskole

Vi samler på glade kunder​

Siden 1991 har vi været det foretrukne valg for vores kunder, som søgte et kvalitetsbevidst gartneri med et bredt udvalg af smukke planter og blomster til enhver lejlighed. Læs kundernes meninger herunder.

Kan varmt anbefales!

Altid god og munter betjening, kan kun varmt anbefales. Gode og sunde planter altid, til rimlige priser.

Henrik Fischer

God behandling og service

Altid god service, venligt personale og god betjening, kommer helt sikkert tilbage en anden gang.

Jette Stæhr Nielsen

Altid et besøg værd

Altid et besøg værd, det er super gode planter og altid kompetent og serviceminded betjening.

Anette Thomsen

Stort udvalg til gode priser

Butikken har mange flotte blomster, og personale er meget venlige. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler der.

Marina Kvist

kompetent rådgivning

Kontakt Vadum Havecenter

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Du kan også udfylde vores kontaktformular med dine oplysninger herunder. Vi vil derefter tage kontakt til dig og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelser besvares inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon eller e-mail herunder, eller benyt kontaktformularen.

Vadum Kirkevej 63, 9430 Vadum

Om Vadum Havecenter

Siden åbningen af Vadum Havecenter i starten af 1982 har vi været specialister i kranse og dekorationer til kirkegårde og gravsteder.

Vi sælger desuden juletræer og har eget gartneri med planter fra danske og udenlandske planteskoler. Hos Vadum Havecenter har vi altid mange gode tilbud på blomster og planter, året rundt.